info likeit.ro

Politica de returnare

Ultima actualizare: 25.08.2015

Daca produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor tale, poti returna produsul, iar noi iti oferim 2 optiuni: fie iti returnam suma de bani, fie poti folosi banii proveniti din stornarea produsului pentru achitarea altui produs. 

 

Conform politicii Likeit poti returna produsul in 30 de zile calendaristice de la primirea coletului.


Legislatia care stipuleaza dreptul de retur este O.U.G. 34/2014: “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.”.

Pentru returnarea produselor te rugam sa ne contactezi la nr. de telefon 0374 155 777 sau sa trimiti solicitarea pe adresa de e-mail vanzari.online@likeit.ro. Unul din consultantii nostri te vor indruma.


Produsele se vor returna, in ambalajul original, in aceeasi stare in care au fost receptionate, impreuna cu toate accesoriile, copie dupa factura si garantia acestuia.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind orice serviciu de curierat rapid. Likeit va inapoia contravaloarea achitata a produselor, prin transfer bancar, in cel mult 30 de zile de la data inregistrarii solicitarii. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Ce produse nu se returneaza:

Nu fac obiectul returului programele informatice, inregistrarile audio-video in cazul in care au fost desigilate de catre consumator, produsele executate dupa specificatile consumatorului sau produsele distinct personalizate precum si cele care prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada sau deteriora rapid ( exemplu: consumabile, acumulatori, etc.).
Nu fac obiectul returului produsele care sunt livrate in baza unei comenzi ferme exprimata in scris de catre consumator.

Produse neconforme:

Produsele care nu sunt conforme cu specificatiile sau cu comanda confirmata sau sunt nefunctionale in primele 3 zile din momentul receptiei se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului. Pentru aceasta te rugam sa suni la nr. de telefon 0372 770 777 sau sa trimiti notificarea pe adresa de e-mail vanzari.online@likeit.ro unde se va specifica natura lipsei de conformitate. Se poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca nu se poate inlocui produsul cu unul conform se va restitui contravaloarea  produsului.

Atentie!

Pachetele comerciale ale produselor returnate ce nu corespund din punct de vedere al integritatii ( ambalaj deteriorat, lipsa accesorii si documentatie originala si urme de uzura, zgarieturi ) nu vor fi acceptate pentru retur. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.
Se pot percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, fara ambalaj etc. Aceasta taxa este pentru readucerea lor la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 80% din valoarea initiala a produsului.