info likeit.ro

Politica de confidentialitate

Ultima actualizare: 06.10.2014

LIKEIT SOLUTION S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

LIKEIT SOLUTION S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre LIKEIT SOLUTION S.R.L. si destinate partenerului ales, precum si companiilor din acelasi grup cu LIKEIT SOLUTION S.R.L. pentru a trimite comenzile si confirmarea acestora, documentele fiscale, precum si in scopuri de reclama, marketing si publicitate numai cu acordul prealabil al clientului.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, LIKEIT SOLUTION S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi. Scopurile colectarii datelor sunt: comert online, intermedierea si gestionarea vanzarilor online prin intermediul internetului intre parteneri si clienti, servicii de comunicatii electronice, reclama, marketing si publicitate. Este necesar sa furnizezi datele, acestea fiind necesare pentru comunicarile comerciale, vanzarea si livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Refuzul tau determina imposibilitatea de a achizitiona produsele si de a le putea livra.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor, si de a te opune, in mod gratuit si fara nicio justificare, prelucrarii datelor tale personale în scopuri de marketing direct. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email contact@likeit.ro sau la numarul de fax 021.331.00.51.

Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informazi cat mai curand posibil.

LIKEIT SOLUTION S.R.L. utilizeaza metode si tehnologii de securitate pentru a proteja datele cu caracter personal adoptand si aplicand procedura interna de securitate pentru salariati.

Serverele pe care sunt aplicatiile sunt gazduite si instalate in incinte adecvate technic cu acces fizic controlat si acces la distanta controlat din punct de vedere al securitatii. infrastructura hardware si software utilizata este periodic analizata in privinta securitatii.

LIKEIT SOLUTION S.R.L. este inregistrata ca operator de date cu caracter personal in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 21425.