info likeit.ro

Modalitati livrare

Ultima actualizare: 19.08.2015

Alege cum vrei sa intri in posesia produsului dorit:

01. Livrare rapida (in 3 ore):

Likeit va ofera un serviciu nou de livrare in 3 ore. Pentru un cost suplimentar de 35 RON poti avea produsul cumparat in numai 3 ore la tine acasa.

Acest serviciu este disponibil numai pentru comenzile din orasul Bucuresti si este valabil numai in intervalul Luni - Vineri. Comanda trebuie plasata pana in ora 15.00. Pentru a beneficia de acest serviciu trebuie sa confirmati comanda telefonic cu unul din consultantii nostri. Acest serviciu este disponibil numai prentru produsele aflate in stocul Likeit sau al partenerilor.

02. Livrare curier (in 24 ore):

Livrarea la orice comanda peste 99,99 RON este gratuita, mai putin in afara retelei de livrari a Fan Courier Express unde se aplica taxe suplimentare. In cazul livrarilor in afara retelei Fan Courier Express se adauga 1,24 RON pentru fiecare km efectuat. Regasiti toate sediile Fan Courier din tara aici.

Pentru comenzile achitate cu vouchere de cumparaturi, pentru care valoarea totala de plata dupa aplicarea voucherelor este mai mare de 99.99 RON, livrarea este gratuita, cu exceptia destinatiilor care nu se afla in reteaua de livrari a Fan Curier. 

Pentru comenzile achitate cu voucher la care nu se ofera livrare gratuita, costul livrarii este de 11.99 RON.

Pentru transporturile din ziua lucratoare imediat urmatoare programul de livrare comenzi este intre orele 09:00 - 17:00. Pentru ziua de sambata, intervalul orar in care se fac livrari este: 09:00 - 14:00.

Pentru comenzile la care nu se ofera livrare gratuita, costul livrarii este de 11.99 RON.

03. Ridicarea produsului din magazinul Likeit sau al partenerului:

Daca se opteaza pentru aceasta modalitate, termenul de ridicare este de maxim 24 ore de la momentul confirmarii disponibilitatii produsului in magazine. Disponibilitatea trebuie confirmata telefonic de catre consultantii nostri de vanzari.

Reprezentantii companiilor pot ridica marfa numai in baza imputernicirii si stampilei societatii.

Asigurarea transportului: Produsele sunt ambalate in cutiile originale ale producatorilor si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea sau continutul unor colete se fac in momentul receptiei pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare prin care se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Atentie! In cazul stornarii comenzilor costul platit pentru serviciile de  transport, ambalare si alte servicii speciale nu se returneaza!